Сметководител

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 6 месеци
  • Зегин ДОО Скопје
  • Активен до 06.08.2020
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од: СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации:

- Завршено високо образование од областа на економски науки

- Лиценца за Овластен сметководител

- 3 години работно искуство

- Искуство во материјално – финансово сметководство

- Добри компјутерски вештини, одлично познавање на MS excel

- Висока работна етика, доверливост и одговорност кон доверените работни задачи

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Сметководител на [email protected]. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.