Асистент на продажба за ортопетски помагала - Тетово

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Зегин ДОО Скопје
 • Активен до 26.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово
 • Телефон: 02/3241-680

АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА ЗА ОРТОПЕТСКИ ПОМАГАЛА - ТЕТОВО

Компанијата Зегин Ортопедик има потреба од  „Асистент за продажба за ортопедски помагала“.

 Бараниот кандидат треба:

 • Да поседува диплома од медицински науки (средно или факултет)
 • Да има познавање од англиски јазик
 • Да има познавање од МС офис пакетот

Личен профил:

 • Комуникативност и преговарчки вештини
 • Трудољубивост и доверливост
 • Мотивација за работа во тим

Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Ориентираност кон потреби на купувачи
 • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата
 • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
 • Примена на стандардите за работа
 • Грижа за имиџот на фирмата

- Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам а воедно способни да работите како дел од тим, Ве молиме испратете биографија  со назнака Асистент на Продажба за ортопетски помагала на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.