Фармацевт и фармацевтски техничар

  • Објавен пред 4 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 24.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Поради зголемен обем на работа приватната здравствена установа АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ Скопје, ул. Бел Камен бр.6 Скопје, има потреба од:

 ФАРМАЦЕВТ

 Со следните квалификации:

·         Завршен (ВСС) Фармацевтски факултет,

·         Поседување на лиценца за работа,
 

ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

 Со следните квалификации:,

·         Положен Државен Испит (Уверение)

Вашето CV испратете го на е-mail kariera@zegin.com.mk

КЛИКНИ