Координатор на меѓународни пазари

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Позиција:  Координатор на меѓународни пазари

Потребни квалификации:

  • Високо образование од областа на фармација, медицина, стоматологија, економија или право
  • Пожелно е поседување MБA диплома
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлично познавање на MS Windows и MS Office
  • Положен возачки испит Б категорија

Што нудиме:

  • Стимулативна плата и брзо напредување
  • Иновативна работна средина и мотивирачка организациска култура
  • Службено возило за исполнување на работните задачи
  • Работно време: Понеделник – Петок
  • Континуиран кариерен развој

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Координатор на меѓународни пазари на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »