Лабораториски биохемичар

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Лабораториски биохемичар

Потребни квалификации:

 • Медицинско образование
 • Познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство во лабораторија минимум 2 години
 • Работа со компјутери

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Што нудиме:

 • Стимулативна плата
 • Иновативна работна средина и мотивирачка организациска култура
 • Континуиран професионален развој

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Лабораториски биохемичар на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »