Комерцијалист за ортопедски помагала

  • Објавен пред 2 недели
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 03.12.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Цела Македонија

Компанијата Зегин Ортопедик има потреба од извршител за работно место “Комерцијалист за ортопедски помагала“ за територија на централна и јужна Македонија. Бараниот кандидат треба:

- Да поседува диплома од медицинска насока (средно или факултет)

- Да има познавање од англиски јазик

- Да има познавање од МС офис пакетот

- Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

Нудиме одлична работна атмосфера и плата од 20 000 денари плус бонуси. 

Апликациите испраќајте ги на маил kariera@zegin.com.mk со назнака „Комерцијалист за ортопедски помагала“.

КЛИКНИ