Спремач на пратки - пикер

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Поради зголемен обем на работа имаме потреба од „Спремач на пратки“ во онлајн продавницата.

 Кандидатот треба да ги испонува следните услови:

  • Да поседува диплома од средно образование
  • Да има основно познавање од работа со компјутер
  • Да е флексибилен и подготвен за тимска работа
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност Опис на работно место
  • Прием, контрола и редење на роба
  • Спремање на нарачки

Што нудиме:

  • Солидна плата по договор
  • Можност за професионален развој и надоградба

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака „Спремач на пратки“. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »