Видео надзор - мониторинг

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Опис на работни задачи:

  • Давање техничка поддршка на нашите вработени
  • Работа во канцеларија и терен
  • Вршење видео надзор и видео мониторинг на сите наши објекти.

Бараме:

  • Задолжително завршено ССС
  • Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија
  • Високо развиени комуникациски вештини, точност, прецизност, одговорност.
  • Претходно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност

Што нудиме:

          Солидна плата по договор,

  • Можност за професионален развој и надоградба,
  • Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Видео надзор - Мониторинг на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »