Презентерка за промоција на козметички препарати

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

ПРЕЗЕНТЕРКА ЗА ПРОМОЦИЈА НА КОЗМЕТИЧКИ ПРЕПАРАТИ

Квалификации:

  • Искуство на иста или слична позиција најмалку 2 години.
  • Солидно познавање на козметички препарати и нивните карактеристики,
  • Б категорија

Предности: 

  • Посветеност, лојалност и одговорност,
  • Добри комуникациски способности,
  • Флексибилност/адаптибилност,
  • Тимско работење и кооперативност,
  • Ефективност и ефикасност
  • Желба за учење и развој

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака  " Презентер за промоција на козметички препарати" на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани!!!

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат работно искуство во презентации.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »