Молер

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Компанијата Зегин Фарм, поради зголемен обем на работа вработува Молер. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

Потребни квалификации:

  • Завршено средно стручно образование,
  • Претходно соодветно работно искуство во струката (пожелно),

Личен профил:

  • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи,
  • Организираност, исполнителност и педантност,

Работни обврски:

  • Детекција на дефекти и отклонување на ситни дефекти,
  • Молерофарбарски работи,
  • Молерисување,
  • Изведба на гипс-картонски работи

Што нудиме:

  • плата по договор

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака “Молер“.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »