Експерт за изработување економска анализа на трошоци

  • Објавен пред 3 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 24.04.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

ЗЕГИН ДОО е првата приватна компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. 

 

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од:

 

Експерт за изработување економска анализа на трошоци

 

 

Заинтересираните кандидати потребно е да имаат:

 

-ВСС

 

-најмалку три години релевaнтно работно искуство

 

- познавање на финансиско моделирање и планирање

- добри аналитички способности

- добро познавање на MS Office, познавање на MS Excel на ниво на експерт

- познавање на  англиски јазик

- докажана способност за работа и комуникација со луѓе од различни професионални, социјални и културни средини

- умешност да се работи со голем обем на информации

- одговорност,  чесност и педантност

 

Работни обврски:

-управување со трошоците во претпријатието  (поим и поделба на трошоци, гранични трошоци, улогата на трошоците во водењето на деловната политика на претпријатието,)

- евиденција и усогласување, анализа на структурата на трошоци на организацијата, разработка на предлози за намалување на трошоци

- алоцирање и распоред на трошоците по места и носители на трошоците

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака

Експерт за изработување економска анализа на трошоци

на kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ