Инженер за техничка поддршка

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Потребни квалификации:

  • Високо образование – ВСС
  • Одлично познавање на основен Microsоft Office пакет
  • Знаење на англиски јазик
  • Возачка дозвола „Б“ категорија - активен возач

  

Задачи и одговорности:

  • Одржување и решавање на проблемите со целокупната компјутерска и мрежна опрема
  • Следење на состојбата на техничката опрема и нејзино нaдополнување
  • Попис на техничката опрема

Што нудиме:

  • Солидна плата по договор

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Инженер за техничка поддршка на e-mail адреса [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »