КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 • Објавен пред 8 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 01.02.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ЗЕГИН ДОО како една од најуспешните и најголемите компании во Македонија, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш е во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство. Со цел зајакнување на  нашиот технички сектор, имаме потреба од вработување за следната позиција:

 

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Потребни квалификации:

 

 • Завршено високо образование од областа на економски и други сродни науки

 • Познавање на комерцијално работење

 • Набавка и продажба на производи

 • Анализа и изготвување на извештаи,

 • Солидно познавање на англиски јазик

 • Солидно познавање на MS office пакетот

Ние нудиме:

- Можност за кариера во една од најуспешните компании во Македонија

- Средина во која се почитува и се наградува квалитетот

- Шанса за постојан раст и развој

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Комерцијалист на kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ