Асистент на продажба - Битола

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

 

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

За позицијата:

 • Продажба на производите во делот за козметика и здрава храна.

Потребни квалификации:

 • Образование: ССС / ВСС,
 • Познавање на MS Office,
 • Познавање на Англиски јазик,
 • Комуникативност и преговарачки вештини,
 • Трудољубивост и доверливост,
 • Мотивација за работа во тим.

​​Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури,
 • Внесување фактури,
 • Ориентираност кон потреби на купувачи,
 • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата,
 • Примена на стандардите за работа,
 • Грижа за имиџот на фирмата.

Што нудиме:

 • Солидни месечни примања + стимулативен варијабилен дел во зависност од остварувањата,
 • Програма за препораки „Биди и ти награден за нов член во нашата компанија“,
 • Бенефити за вработени,
 • Учество на различни настани: саеми, конференции и обуки,
 • Протокол за грижа на здравјето - "Здравјето на вработените е наш приоритет",
 • Можност за професионален развој и надоградба.

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака  Асистент за продажба на [најави се за да го видиш е-маилот]

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат работно искуство во малопродажба.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »