АГРОНОМ - ЛОЗАРСТВО ЛОЗОВО

  • Објавен пред 9 месеци
  • ZEGIN DOO Skopje
  • Активен до 26.07.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Велес

Компанијата ЗЕГИН ДОО за потребите на Лозарство - Лозово има потреба од двајца агрономи од територијата на Велес, Свети Николе или Неготино.

Кандидатите треба да поседуваат:

  • средна стручна спрема насока Земјоделство или
  • висока стручна спрема насока Агроном

Кандидатите со претходно работно искуство од областа ќе имаат предност.

Вашите CV-a испраќајте ги на kariera@zegin.com.mk

КЛИКНИ