Стручен соработник (медицински претставник)

 • Објавен пред 3 месеци
 • ZEGIN DOO Skopje
 • Активен до 23.04.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

 

Стручен соработник 
(медицински претставник)

 ЗЕГИН ДОО е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од: Стручен соработник (медицински претставник) за регионот на Скопје, регион Исток и регион Запад

Потребни квалификации:

 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),
 • Пожелно е познавање на англиски јазик,
 • Одлично познавање на MS Windows и MS Office,
 • Положен возачки испит (Б категорија).

Претходно работно искуство на иста или слична позиција од најмалку 2 години и Висока Стручна Спрема ќе се смета за предност.

 Потребни вештини и способности:

 • Поседување комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Претприемачки дух, стручна компетентност
 • Справување со работа под притисок, исполнување на таргети.

 Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Стручен соработник на kariera@zegin.com.mk. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ