Столар

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Поради зголемен обем на работа, ЗЕГИН вработува: Столар

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Завршено средно образование

- Други професионали квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:               

  • Високо ниво на точност и доверливост

  • Физичка спремност

Што нудиме:

  • Солидна лата по договор

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака “Столар“.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »