Одговорно лице за индиректни набавки

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

Поради проширување на својот тим, нашата компанија има потреба од Одговорно лице за индиректни набавки

Потребни квалификации:

 • ВСС – Економски факултет
 • Минимум 1 година работно искуство во областа на општи набавки и осигурување
 • Одлично познавање на MS Office
 • Одлично познавање на англиски јазик

Одговорности:

 • Набавка на канцелариски материјали за аптеки и работни простории
 • Набавка на резервни делови, опрема и други технички материјали
 • Процес на разгледување и одобрување на понуди, услуги и материјали
 • Осигурување со обезбедување на полиси и каско и осигурување на вработени
 • Изработување набавни планови и планирање потребни финансиски средства
 • Изготвување плански цени
 • Спроведување набавни политики кон добавувачите
 • Изготвување и учество во изработка на договори и протоколи за добавувачите
 • Испорака на набавките до краен корисник

Што нудиме:

 • Стимулативна плата и бенефиции
 • Иновативна работна средина и мотивирачка организациска култура
 • Континуиран професионален развој преку учество на симпозиуми, конференции и континуирани обуки
 • Настани и активности за добросостојба на вработените (Employees wellbeing)
 • Работно време: Понеделник - Петок; (флексибилно работно време)

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака Одговорно лице за индиректни набавки на [најави се за да го видиш е-маилот] . Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »