Асистент на продажба - Скопје

За компанијата: Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

 

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

За позицијата:

 • Продажба на производите во делот за козметика и здрава храна.

Потребни квалификации:

 • Образование: ССС / ВСС,
 • Познавање на MS Office,
 • Познавање на Англиски јазик,
 • Комуникативност и преговарачки вештини,
 • Трудољубивост и доверливост,
 • Мотивација за работа во тим.

​​Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури,
 • Внесување фактури,
 • Ориентираност кон потреби на купувачи,
 • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата,
 • Примена на стандардите за работа,
 • Грижа за имиџот на фирмата.

Што нудиме:

 • Солидни месечни примања + стимулативен варијабилен дел во зависност од остварувањата,
 • Програма за препораки „Биди и ти награден за нов член во нашата компанија“,
 • Бенефити за вработени,
 • Учество на различни настани: саеми, конференции и обуки,
 • Протокол за грижа на здравјето - "Здравјето на вработените е наш приоритет",
 • Можност за професионален развој и надоградба.

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик со ознака  Асистент за продажба на [најави се за да го видиш е-маилот]  или јавете се за повеќе информации на 071 310 272 или 071 388 058.

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат работно искуство во малопродажба.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »