Оператор на машина

  • Објавен пред 7 месеци
  • МФ Сеалс ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 26.02.2020
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

МФ Сеалс има потреба од Оператор на CNC машина и работа во магацин.

КЛИКНИ