Касиер

 • Објавен пред една недела
 • Euro Aktiva doo
 • Активен до 23.06.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Euro Aktiva doo:

Келнер

Слободна позиција

Касиер/ка на маркет во склоп на бензинката пумпа АКТИВА ПЕТРОЛ

Потребни квалификации

 • завршено средно образование
 • релевантно искуство во продажба
 • познавање на албански/македонски/
 • англиски јазик (предност)

Личен профил

 • одоговорен во работата
 • комуникациски вештини
 • тимска работа

Аплицирање

од Понеделник до Петок од 09 часот до 16 часот, може да го доставите вашето CV во административните простории на Еуро Актива. Или пратете го по меил на zana.aliu@euroaktiva.com.mk

075443793

Наведете број за контакт.