Actor Hotel & Spa Center - вработување - vrabotuvanje - KARIERA.mk

Actor Hotel & Spa Center

ЕМБС: 4820843
Индустрија: Трговија
Адреса: Јадранска магистрала 114 ИЗ Визбегово
Град: Скопје
Веб: www.actor.mk
Основана во 2010
Хотел Актор, најновиот додаток на живописниот и шармантен град Скопје, Северна Македонија. Нашиот хотел може да се пофали со 50 луксузни соби, најсовремен спа центар, ресторан од светска класа и архитектонски дизајн со стравопочит кој ќе ве остави без здив.барај огласи за вработување » барај останати огласи »