Келнер

 • Објавен пред еден месец
 • Euro Aktiva doo
 • Активен до 29.06.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Todays Coffee Shop во склоп на бензинската пумпа Актива Петрол, има потреба од двајца келнери(бармени)

Одговорности:

 • Поздравување на клиенти и навремено зема нарачки, информира околу производите (разни видови на сендвичи);
 • Следи рецепти и упатства за спремање на сите видови на кафе
 • Обезбедува чист, дезинфициран и добро опремен бар;
 • Се придржува кон сите правила и процедури за безбедност и санитарна состојба на компанијата;
 • Одржува садови за дезинфекција и нивна евиденција.

Квалификации:

 • Одлични социјални вештини со фокус насочен кон клиентите;
 • Претставителен изглед;
 • Големо искуство со работа со готовински пари, користејќи основни математички вештини;
 • Познавање и користење на албански и македонски јазик, англиски се смета за преднос
 • Способност за работа под притисок.

Физички способности:

 • Високо фреквентирана работна средина со постојана интеракција со клиенти;
 • Способност да стои и да се движи постојано за време на 8 часовна смена;
 • Да биде во добра физичка состојба за извршување на потребните обврски.

Понуда:

 • Безбедна работна средина;
 • Плата по договор;
 • Обезбеден превоз до и од работа;
 • Обезбеден оброк за една смена;
 • Работа во две смени
 • Слободен ден, Недела

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на [email protected]/[email protected]

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 20/06/2021

Следете на на инстаграм

https://l.facebook.com/l.php...