Actor Hotel & Spa Center: Помошник готвач/ка

Помошник готвач/ка

За компанијата: Хотел Актор, најновиот додаток на живописниот и шармантен град Скопје, Северна Македонија. Нашиот хотел може да се пофали со 50 луксузни соби, најсовремен спа центар, ресторан од светска класа и архитектонски дизајн со стравопочит кој ќе ве остави без здив. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Actor Hotel & Spa Center
 • Активен до 26.09.2023
 • Позиција: Кувар/Пекар/Месар
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.actor.mk

Помошник готвач/ка

Одговорен за помош на готвачот во ресторанот, вклучуваки подготовка на храна, управуване со персоналот и организациза на куната.

Квалификации:

 • Претходно искуство во слична улога или во зафатена куна
 • Познаване на техники за подготовка на храна и кулинарска терминологиа
 • Познаване на куінската опрема и алати
 • Способност точно да се следат рецептите и упатствата
 • Силни организациски вештини и способност за повеке задачи во брзо опкружуване
 • Добри комуникациски вештини и способност за ефективно работеье во тим
 • Флексибилност за работа со различни распореди, вклучуваки викенди и празници.

Сите заинтересирани апликанти се молат да пратат емаил со субіект позициа на работа за коа аплицираат на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »