ВОЗАЧ ЗА ШЛЕПЕР (КИПЕР)

  • Објавен пред 10 месеци
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 23.10.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

АКТИВА ТРАНШПЕД ИМА ПОТРЕБА ОД ШОФЕР

  • Дестинација Скопје-Елбасан, Елбасан-Скопје
  • Плата 27.000ден (плус дневница за тура)
  • Е и Ц категорија

Сите заинтересирани, да се јават на 075-396-235.

КЛИКНИ