Касиер/ка

 • Објавен пред 10 месеци
 • Euro Aktiva doo
 • Активен до 22.10.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Слободна позиција

Касиер/ка во бензинка Пумпа АКТИВА ПЕТРОЛ

Потребни квалификации

 • завршено средно образование
 • релевантно искуство во продажба
 • познавање на албански/македонски/англиски јазик (предност)

Личен профил

 • одоговорен во работата
 • комуникациски вештини
 • тимска работа

Аплицирање

од Понеделник до Петок од 09 часот до 16 часот, може да го доставите вашето CV во административните простории на Еуро Актива. Или пратете го по меил на euroaktiva@euroaktiva.com.mk

КЛИКНИ