ШОФЕР ЗА КАМИОН

  • Објавен пред 3 недели
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 01.08.2020
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

АКТИВА ТРАНШПЕД ИМА ПОТРЕБА ОД ШОФЕР за камион (кипер) 

  • Дестинација Скопје - Елбасан, Елбасан - Скопје
  • Плата 30.000ден (плус дневница за тура)
  • Е и Ц категорија

Сите заинтересирани, да се јават на 076-457-554

 

КЛИКНИ