ПИЦА МАЈСТОР

  • Објавен пред 2 недели
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 01.07.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Euro Aktiva doo:

ШОФЕР - КАСИЕР/КА

Кофи Шоп Today’s во склоп на бензинска пумпа Актива Петрол (Визбегово) има потреба од Пицер:

Персонал за во кујна на следнава позиција: ПИЦЕР со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

•             Минимум завршено средно образование,

•             Со работно искуство.

Личен профил:

•             Одговорна и лојална личност,

•             Љубезност и педантност, со позитивен став,

•             Самоиницијативност и посветеност на работата,

•             Смисол за одржување на ред и хигиена,

•             Тимска работа.

Ние нудиме:

•             Одлични и динамични услови за работа,

•             Усовршување како и одлична заработка,

•             Превоз

•             Оброк

Сите заинтересирани пратете го вашето CV na egzona.aliu@euroaktiva.com.mk

КЛИКНИ