ХИГИЕНИЧАРКА

 • Објавен пред 4 месеци
 • Euro Aktiva doo
 • Активен до 01.11.2019
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

ХИГИЕНИЧАРКА

Одговорна за чистење и одржување на хигиената во маркетот и кофи шоп во склоп на бензинска пумпа.

 

Кандидатот  треба да ги исполнува следните услови:

 • Завршено средно образование

 

Други професионални квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:               

 • Високо ниво на точност и  педантност

 • Флексибилност
 • Доверлививост

 

Ние нудиме

 • Плата 15.000 денари
 • Платени придонеси

 • Работно време, согласно Законот за работни односи 

 • Превоз

 • Оброк

 

Ги охрабруваме сите заинтересирани кандидати да аплицираат за новоотворенито работнО места. Само кандидатите кои ќе бидат повикани на разговор ќе бидат повторно лично контактирани.

 

Сите заинтересирани да се јават на 075-396-235

 

КЛИКНИ