Рецепционер

За компанијата: Хотел Актор, најновиот додаток на живописниот и шармантен град Скопје, Северна Македонија. Нашиот хотел може да се пофали со 50 луксузни соби, најсовремен спа центар, ресторан од светска класа и архитектонски дизајн со стравопочит кој ќе ве остави без здив. повеќе за компанијата »

Одговорен за поздравување и помагање на посетителите и клиентите, одговарање на
телефонски повици и извршување на административни работи во канцеларија или друг објект.
Квалификации:

  • ●  Течно зборува македонски, албански и англиски јазик (другите јазици се плус)

  • ●  Одлични комуникациски и интерперсонални вештини

  • ●  Способност за работа во брзо опкружување

  • ●  Силни организациски и мултитаскинг вештини

  • ●  Искуство во услуги на клиентите или угостителска индустрија

  • ●  Познавање на компјутерски програми како што се Microsoft Office и резервни системи

  • ●  Внимание на детали и точност

  • ●  Позитивен став и подготвеност за учење и прилагодување на промените.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »