Возач со Ц и Е категорија

  • Објавен пред 2 недели
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 21.05.2022
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.euroaktiva.com.mk

Имаме потреба од возач за кипер со Е и Ц категорија за меѓународни релаци Скопје-Албанија, со железо и отпадно железо.

Имаме потреба од возач за шлепер со Е и Ц категорија кој ќе вози за потребите на компанијата на ниво на територија на Македонија, со градежни материјали.

Плата по договор

Заинтересираните кандидати ги замолуваме да аплицират (наведете број за контакт) овде или да се јават на 076-457-554

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »