OFFICE MANAGER

  • Објавен пред 11 месеци
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 31.10.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

ОФИС МЕНАЏЕР

Опис на работни обврски и одговорности:
• Евиденција, архивирање на документи и водење на општи административни работи;
• Познавање на позитивното законодавство и процедурите за работни односи;
• Набавки за потребите на канцеларијата;
• Водење на евиденција на работно време за вработени

Потребни квалификации:
• Минимум 1 година работно искуство на иста или слична работна позиција;
• Познавање на англиски јазик;
• Одлично познавање на работа со MS Office(Word, Excel, Power Point), интернет алатки;
• Способност за планирање, организирање и извршување на задачи;
• Ефикасни комуникациски вештини и одлични меѓучовечки вештини;
• Вештини со управување со бази на податоци и чување на документи;
• Диплома за завршено високо образование е предност;
• Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија.

Сите заинтересирани да пракат CV на euroaktiva@euroaktiva.com.mk.

Огласот трае до 31 Октомври.

КЛИКНИ