Actor Hotel & Spa Center: Главен готвач/ка

Главен готвач/ка

За компанијата: Хотел Актор, најновиот додаток на живописниот и шармантен град Скопје, Северна Македонија. Нашиот хотел може да се пофали со 50 луксузни соби, најсовремен спа центар, ресторан од светска класа и архитектонски дизајн со стравопочит кој ќе ве остави без здив. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 5 месеци
 • Actor Hotel & Spa Center
 • Активен до 03.06.2023
 • Позиција: Кувар/Пекар/Месар
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.actor.mk

Главен готвач/ка

Квалификации:

 • Големо кунско искуство и познаване на различни техники и куни за готвене
 • Одлични лидерски и менацерски вештини за надгледуваье на персоналот во куната и одржуване на позитивна работна средина
 • Способност за креиране и извршуване мениіа кои ги задоволуваат потребите и преференциите на гостите, истовремено земазки ги предвид трошоците и сезонските состоки
 • Силни комуникациски и вештини за соработка за работа со други оддели, како што се купуване и маркетинг, за да се обезбеди непречено работене и оптимално искуство со гостите
 • Познаване на прописите за здраве и безбедност и процедури за ракуване со храна за одржуване на чиста и безбедна средина во кузната.

Сите заинтересирани апликанти се молат да пратат е-маил со субіект позициа на работа за кота аплицираат на: [најави се за да го видиш е-маилот]  

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »