ШОФЕР

  • Објавен пред една недела
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 10.07.2020
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Euro Aktiva doo:

КАСИЕР/КА

 

АКТИВА ТРАНШПЕД ИМА ПОТРЕБА ОД ШОФЕР

  • Дестинација Скопје - Елбасан, Елбасан - Скопје
  • Плата 30.000ден (плус дневница за тура)
  • Е и Ц категорија

 

Сите заинтересирани, да се јават на 075-379-431 или на 075 396-235

КЛИКНИ