Сметководител (определено работно време 1 година )

  • Објавен пред еден месец
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 30.09.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Потребни квалификации: - Високо образование – Економски Факултет - Лиценца за овластен сметководител - Работно искуство во сметководство

- Познавање на англиски јазик - Познавање на работа со компјутер, MS Office пакетот и сметководствени програми

Одговорности и задачи: · Книжење на влезни и излезни фактури · Водење на финансиско сметководство · Водење на материјално сметководство

Личен профил: · Одлични комуникациски способности · Лојалност, иницијативност и позитивен став · Тимски работник

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

· Високо образование;

· Развиени компјутерски вештини и одлично познавање на MS Office (excel и word).

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

· Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет;

· Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник;

· Одлични комуникациски вештини;

· Аналитички способности, упорност и енергичност;

· Професионален и позитивен однос;

· Љубезност и учтивост;

· Способност за самостојна и тимска работа, како и работа под притисок.

Платата за оваа работна позиција е 30.000ден

Доколку ги исполнувате потребните квалификации за работната позиција, ве молиме да пратите CV до egzona.aliu@euroaktiva.com.mk, со назнака "Работна позиција: СМЕТКОВОДИТЕЛ". Ве молиме наведете телефон за контакт.

 

КЛИКНИ