Пумпаш во бензинска пумпа Актива Петрол

  • Објавен пред една недела
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 24.05.2022
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.euroaktiva.com.mk

Активни огласи од Euro Aktiva doo:

Обезбедување - Возач со Ц и Е категорија

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • завршено средно образование
  • со минимум 1 година работно искуство.

Напомена: Работа во смени.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »