Actor Hotel & Spa Center: Пица мајстор/ка

Пица мајстор/ка

За компанијата: Хотел Актор, најновиот додаток на живописниот и шармантен град Скопје, Северна Македонија. Нашиот хотел може да се пофали со 50 луксузни соби, најсовремен спа центар, ресторан од светска класа и архитектонски дизајн со стравопочит кој ќе ве остави без здив. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Actor Hotel & Spa Center
 • Активен до 26.09.2023
 • Позиција: Кувар/Пекар/Месар
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.actor.mk

Пица мајстор/ка

Одговорен за подготовка и готвење пици во ресторанот.

Квалификации: 

 • Претходно искуство во подготовка на пици, во ресторанска средина 
 • Познавање на различни видови тесто за пица и способност за создавање тесто од нула 
 • Запознавање со различни додатоци за пица и можност за создавање нови и уникатни комбинации 
 • Познавање на работата на рерни за пици и способност за прилагодување на температурата за оптимално готвење на пици 
 • Внимание на деталите и способност за одржување на конзистентност во квалитетот и презентацијата на пицата 
 • Способност за ефикасно работење во средина со брзо темпо и управување со повеќе нарачки истовремено 
 • Добри комуникациски вештини и способност за добра работа во тимска средина 
 • Спроведување на прописи и најдобри практики за безбедност и хигиена на храната 

Сите заинтересирани апликанти се молат да пратат е-маил со субјект позиција на работа за која аплицираат на: [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »