Обезбедување

  • Објавен пред 3 недели
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 11.05.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Еуро Актива бара обезбедување со лиценца за бензиската пумпа и маркетот. 
Работно време 24/7.

Преднос имаат лиценцирани со работно искуство.

Пратете CV на [email protected]