Обезбедување

  • Објавен пред една недела
  • Euro Aktiva doo
  • Активен до 25.05.2022
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.euroaktiva.com.mk

Еуро Актива бара обезбедување со лиценца за бензиската пумпа и маркетот. 
Работно време 24/7.

Преднос имаат лиценцирани со работно искуство.

Пратете CV на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »