Хотел Ројал Вју- Охрид има потреба од рецепционер/ка

  • Објавен пред 6 месеци
  • Хотел Ројал Вју
  • Активен до 30.04.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

Хотел Ројал Вју- Охрид има потреба од рецепционер/ка за полно работно време.

CV да се достави на емаил: finansii@royalview.com.mk

КЛИКНИ