Готвач/ка

Активни огласи од Лајк Кафе:

Келнер/ка

Ресторан ИВ со локација во Кисела Вода (кај рампа) го проширува својот тим  и вработува на следната работна позиција 

 Готвач/ка.

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство од дејноста (предност)

Телефон за контакт и закажување на интервју.

075 393-003

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »