Медицинска сестра

ПЗУ Еумедика плус има потреба од:

  • Медицинска сестра со положен државен испит.

 

Заинтересираните кандидати да се јават на 078382591 од 10 до 15 часот. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »