Женско лице за продажба на ортопедски помагала и масажери

  • Објавен пред 10 месеци
  • СуперОрто
  • Активен до 19.09.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Приклучете се на тимот на СуперОрто. Имаме потреба од женско лице за продажба на ортопедски помагала и масажери.

Потребни квалификации:

Факултетско образование

  • Одговорна, лојална и комуникативна личност
  • Желба за работа и напредување
  • Работа со компјутери (MS Office)
  • Познавање на англиски јазик
  • Презентациски способности

Локација на продажниот салон: Спортски Центар Борис Трајковски.

КЛИКНИ