Заварувачи / Бравари

  • Објавен пред 10 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 26.09.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Заварувачи / Бравари

 

Потребни квалификации за даденото работно место:

  • Завршено средно стручно образование-машинско браварска/заварувачка насока.
  • Работно искуство од областа ќе се смета за предност.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

  • копија од дипломата за завршено  образование, 
  • извод од матична книга на родени.

 

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

 

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 17.08.2019 – 26.09.2019 )

 

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ