Даути Комерц

ЕМБС: 4142144
Индустрија: Трговија
Адреса: ул. 1723 бр. 20, Сарај
Град: Скопје
Телефон: 02/2550-124
Facebook: dautikomerc1990
Основана во 1990
Даути Комерц- А.Д лидер во регионот и пошироко во микродистрибуција на производи за широка потрошувачка. Почетоците на компанијата биле скромни и пред 20 години, а денес функционираме во четири држави во регионот со над 500 вработени. Наша цел е да се обезбеди конзистентност и подобрување на бизнис перформансите и одржување на постигната позицијата во Македонија, Косово, Црна Гора и Албанија.барај огласи за вработување » барај останати огласи »