КОМЕРЦИЈАЛЕН РЕФЕРЕНТ ЗА РЕОН КИЧЕВО-ДЕБАР

  • Објавен пред еден месец
  • Даути Комерц
  • Активен до 02.03.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Кичево

Активни огласи од Даути Комерц:

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР (ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ)

Наслов на работно место: Комерцијален референт за реон Кичево-Дебар.

 

Потребни квалификации за даденото работно место:

 

1. Потребно образование-ВСС.

2. Работно искуство од областа на продажба ќе се смета за предност.

3. Возачка дозвола Б-категорија.

 

Сите документи заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или по електронски пат на маилот hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

 

-копија од диплома за завршено образование,

-копија од извод од матичната книга на родените.

-копија од возачката дозвола.

 

 Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен 07 денa од неговото објавување ( 25.02.20 - 02.03.2020 ).

 

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

КЛИКНИ