MИКРОДИСТРИБУТЕР ЗА АМБУЛАНТНА ПРОДАЖБА ЗА РЕОН КИЧЕВО

  • Објавен пред 8 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 17.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Кичево

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

-Mикродистрибутер за амбулантна продажба за реон Кичево.

Потребни квалификации за работно место:

 

1.       Завршено средно образование

2.      Со или без работно искуство

3.      Поседување возачка дозвола Ц категорија

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

 

-копија од дипломата за завршено  образование, 

-копија извод од матична книга на родени.

-копија од возачка дозвола.

 

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

 

Конкурсот е отворен 07 дена од неговото објавување ( 11.02.2020-17.02.2020 ).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

 

 

КЛИКНИ