Работник за обезбедување во деловен објект

 • Објавен пред 9 месеци
 • Даути Комерц
 • Активен до 18.10.2019
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Работник за обезбедување во деловен објект.

 

Потребни квалификации за даденото работно место:

 • Завршено средно образование.
 • Поседување на лиценца за обезбедување.
 • Работно искуство од областа ќе се смета за предност.

 

Личен профил:

 • Професионален однос кон работата.
 • Одговорност и способност за организација

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

 • копија од дипломата за завршено  образование, 
 • извод од матична книга на родени.
 • копија од лиценца за обезбедување доколку ја поседувате

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

 

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 08.10.2019-18.10.2019 ).

 

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ