ГОТВАЧ / ГОТВАЧКА ВО МЕНЗА

  • Објавен пред 7 месеци
  • Даути Комерц
  • Активен до 22.02.2020
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно место:

 

Наслов на работно место:

 

I. Готвач / Готвачка во менза ( 1 работно место )

 

Потребни квалификации за даденото работно место:

 

1. Завршено средно образование угостителско туристичка струка.
2. Со работно искуство од областа.

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

 

Потребна документација:

-копија од дипломата за завршено  образование,

-копија од извод од матична книга на родени.

 

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

 

Конкурсот е отворен 10 дена од неговото објавување ( 13.02.2020-22.02.2020)

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ