Комерцијалист - Велес, Неготино, Кавадарци, Прилеп и Гевгелија

 • Објавен пред 11 месеци
 • Даути Комерц
 • Активен до 17.01.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Даути Комерц:

IT менаџер

 Приватната компанија А.Д Даути Комерц објавува конкурс за работен ангажман на определено работно време од 1 (една) година за следното работно место:

 

 

Комерцијалист (во дивизијатa Меggle) за реон Велес, Неготино, Кавадарци, Прилеп и Гевгелија

 

Потребни услови за даденото работно место:

 • Со или без работно искуство,
 • Предност ќе имат кандидатите со завршено високо образование,
 • Предност ќе имат кандидатите од горенаведените градови,
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија,
 • Поседување комуникативни вештини.

 

Потребна документација:

 • Копија од дипломата/уверението за завршено образование,
 • Извод од матичната книга на родените, и
 • Копија од возачката дозвола.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по пошта на следната адреса:Ул.1723 бр.20  Сарај/ Скопје или по електронски пат на маилот: hr@dauti.com.mk  

 

Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

Конаткт тел:  071/346-908

Конкурсот е отворен 8  денa од неговото објавување (10.01.2018-17.01.2018).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност. 

КЛИКНИ